Pastorok reality
Adresa: Ružová 312/37, Prievidza   Telefón: +421 905 960 984
Email: brano@pastorokreality.sk

0138,  Rodinná vila- Golianovo okr. Nitra

Cena na zavolanie
Príležitosť aká sa neopakuje

Predstavujeme vám jedinečnú rodinnú vilu v Golianove, ktorý poskytuje maximum súkromia a exkluzivity . Majitelia mali jasnú predstavu a vytvorili osobitý interiér, ktorý je premyslený do každého detailu, čím dom získal individuálny charakter. Rodinná vila stojí na pozemku 1140 m2, samotný dom disponuje s rozlohou zastavanej plochy 313 m2 a úžitkovej plochy 280 m2 bol postavený na mieru so všetkými prvotriednymi vymoženosťami, ktoré pozdvihujú život a zábavu. Vykurovanie domu je infračerveným, podlahovým kúrením, ktoré je zaliate anhydridom a je kombinované s krbom. Len máloktorá nehnuteľnosť sa môže pýšiť kvalitou a úžasným dizajnom. Celý dom poskytuje okrem bývania aj pocit dovolenkovej pohody.

Prízemný, bezbariérový dom sa člení na 2 x kúpeľňa, 2 x toaleta, šatník, špajza, technická miestnosť, 6 x izba, veľká terasa s výhľadom na záhradu a bazén, samostatný šatník, garáž. Vnútorné priestory s veľkými oknami ponúkajú výhľad do ovocnej a okrasnej záhrady, bazéna a krytej terasy, ktorá svojou jedinečnosťou prepája interiér s exteriérom.

Zadný priestor domu ponúka nádherný  výhľad na okolitú krajinu, nádhernú záhradu,  vonkajší, prekrytý bazén, krytú terasu a celý priestor ponúka maximum súkromia.

Deň tu začína prvými lúčmi slnka a končí poslednými. Naskytne sa vám magický pohľad na záhradu, ktorý je jedinečný. Romantický večer pri sviečkach, vysvietený celý priestor, horiaci krb, bazén dokonale tvoria kulisu vysnívaného bývania.

Convenience
Adresa: Golianovo, Nitriansky kraj
Kategórie: Rodinný dom
Type: Predaj
Aktuálne

Miestnosti

Izieb: 6
Kúpeľní: 2
Rozloha: 280.00

Parkovanie

Garáž: vlastné

brano@pastorokreality.sk
+421 905 960 984

Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby.