Pastorok reality
Adresa: Ružová 312/37, Prievidza   Telefón: +421 905 960 984
Email: brano@pastorokreality.sk

0174,  Rodinný dom, Prievidza

€ 285 000,00
Príležitosť aká sa neopakuje. Predstavujeme vám jedinečný rodinný dom v Prievidzi.

Predstavujeme vám jedinečný rodinný dom v Prievidzi, ktorý poskytuje maximálny komfort pre vysnívané bývanie. Majitelia mali jasnú predstavu a vytvorili osobitý interiér, ktorý je premyslený do každého detailu, čím dom získal individuálny charakter. Rodinný  dom o rozlohe 250 m2, s terasou 30 m2, bol postavený na pozemku o rozlohe 431 m2. Spodné priestory sú otvorené čím vzniká prepojenie kuchyne so špajzou, s obývacou, jedálenskou a terasovou časťou s výstupom do záhrady a tým ponúka celej rodine tráviť čas spolu.

Na prízemí sa taktiež nachádza toaleta a vstup do pivničných a technických priestorov, kde sa nachádza aj práčovňa a garáž. Celý dom je podpivničený.

Na poschodí sa nachádzajú  3 oddychové izby z toho jedna s výhľadom na záhradu, veľkorysá kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, WC a výstupom na strechu. Vnútorné priestory s veľkými oknami ponúkajú výhľad do ovocnej a okrasnej záhrady, ktorá prepája interiér s exteriérom.

Zadný priestor domu ponúka výhľad nie len na záhradu ale v pozadí aj na okolitú krajinu. Na pozemku pred garážou sa nachádza garážové státie pre 1 auto.

Deň tu začína prvými lúčmi slnka a končí poslednými. Celá atmosféra domu a záhrady dokonale tvoria kulisu vysnívaného bývania, ktoré ocenia aj deti. Deti potrebujú priestor na behanie a veľká záhrada im ponúka tráviť čas vonku. Najradšej majú skrýše, ktoré si môžu postaviť samy. Hlavne, že majú vlastný svet, ukrytý pred zrakmi dospelých. Deti rady behajú bosé a veru nie je nič krajšie, ako sa počas letných dní zaboriť do trávy.

Rodinný dom je kompletne vybavený alarmom.

Convenience
Adresa: Prievidza, 97101, Trenčiansky kraj
Kategórie: 5 a viac izbový byt
Type: Predaj
Aktuálne

Miestnosti

Izieb: 5
Kúpeľní: 1
Rozloha: 250.00

Parkovanie

Garáž: garaz

brano@pastorokreality.sk
+421 905 960 984

Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby.